IA – Trafikskola

Om oss

En körskola som ligger centralt i Borlänge och nära dig när du behöver skaffa nytt körkort. Vi finns bara ett stenkast från Borlänge resecentrum. Vi på IA-Trafikskola i Borlänge, hjälper dig med boende om du inte bor i närheten.

Baserat på 22 omdömen.
Helldian
Helldian
10. Maj, 2022.
Bra lektioner och bra förberedelser inför provet. Bra att man får träna på det man känner sig osäker på också.
Ngoc Phuong Chau
Ngoc Phuong Chau
6. Maj, 2022.
Good place to practice with B driving license!
sana nayeem
sana nayeem
1. Februari, 2022.
Tack så mycket Ibbe för allt! Super nöjd fantastiskt lärare Ibbe. Klarade körprov på en gång! Super glad.
Michael Waern
Michael Waern
30. Juli, 2021.
IA gör verkligen allt för att eleverna ska klara körkortet. Stort tack Ibbe🙂

Om oss

En körskola i Borläge nära dig. Välkommen till IA Trafikskola, en körskola som ligger centralt i Borlänge och nära dig när du behöver skaffa nytt körkort. Vi finns bara ett stenkast från Borlänge resecentrum.

Vi är en körskola i Borlänge som alltid är i din närhet. Oavsett var någonstans du befinner dig även om du bor I någon annan stad som Stockholm eller Uppsala, så det är alltid lika enkelt att ta sig till oss då kan vi hjälpa dig med boende.

När du väl har kommit fram så får du träffa våra duktiga trafiklärare. De vidareutbildar sig fortlöpande och fördjupar sig ständigt inom trafikpedagogik, trafikforskning och andra frågor som rör trafikutbildning. På vår trafikskola i Borlänge har vi en mängd alternativ att erbjuda dig som säkert passar både din studiestil och din plånbok. En trygg väg mot det efterlängtade körkortet.

Vår policy är att ge våra elever en förarutbildning, baserad på Transportstyrelsens kursplan, som gör dig till en säker förare även efter uppkörningen. Vårt mål är att du ska vara nöjd med både teorin och körundervisningen och att den ska vara individanpassad till just dina önskemål och förväntningar.

Tala om vilka förväntningar du har, vilken undervisningsmetod som känns bäst, om du vill förändra något eller annat som du undrar över, så anpassar vi din utbildningen efter det.

Vi erbjuder dig en fullständig förarutbildning, som håller livet ut, vi hjälper dig med att boka tid för kunskapsprov och körprov på Trafikverket.
Risk-ettan gör du hos oss i trafikskolan.
Risk-tvåan gör du antigen i Grängesbergsbana eller i Falun på trafikövningsplatsen. Vi ordnar bokningen och skjutsen.
Utbildningarna är obligatorisk för B-körkort och är giltiga i fem år.

Följ oss gärna på Instagram och Facebook.

0

Du har inga produkter i varukorgen.